Infinity Blog
 
Heeyy,

Vandaag zat ik met Datie te brainstormen... 
Waar kunnen we een leuk filmpje/post over maken...

We liepen een beetje rond en ik zag op gegeven moment een tubetje met een soort blauwe haarverf. Het is kleurgel van Hairgum, die was er er na een keer uit.
Dit heeft mijn broertje gekregen van de mijn opa. Mijn opa was vroeger de eigenaar van een kappersgroothandel en heeft dit aan mijn broertje gegeven... 
Mijn broertje gebruikt het nooit en dus vond hij het niet erg dat ik het heb gebruikt.. 
Er staat op:
Harigum
Fix colour
shampoo out

Werkwijze
Houd een watje onder de pluk haar waar je de kleurgel wil aanbrengen en sprijdt de gel zorgvuldig uit. Als je klaar bent met de pluk(en) die je wil kleuren pak je de föhn en blaast het droog. En klaar ben je. Je kunt de punten doen, zoals wij hier doen, maar je kunt natuurlijk ook een pluk of zelfs je hele haar. Het is een fijn product, omdat het makkelijk te gebruiken is en omdat je het er met shampoo in 1 keer uit kunt wassen. Dus als je bijvoorbeeld voor carnaval je haar snel wil kleuren is dit een ideale methode, want je kunt hier veel beter je haar mee kleuren dan met die spuitbussen.
Hier onder zie je een filmpje van Datie dus de puntjes van mijn haren verft en het resultaat.

Hope you liked it...

Xx- Marleen 
 


Mabeyli
31/12/2012 06:21

ik vind het resultaat niet zo goed gelukt eigenlijk van dat haar.
en ik vind het jammer dat jullie in het filmpje niet meer uitleggen wat jullie aan het doen zijn en of jullie het fijn vonden om het te gebruiken of het een slecht product vinden.

Reply
Minke
02/01/2013 12:05

Vet cool!

Reply
khadija
03/01/2013 07:56

leuk!! vooral het liedje - ben een enorme fan van one direction!!!! Niall is mijn man !!!!

ReplyLeave a Reply.