Infinity Blog
 
Een beetje liefde van ons, op Valentine's Day, voor jullie.
It rains love, haha. Iedereen een fijne en liefdevolle Valentine's Day!!
Xx Daniëlle en Marleen
 
Heey iedereen 

Vandaag hadden we zin om iets met ons haar te proberen. Vandaar dat we heel internet hebben afgespeurd om leuke styles te vinden. Ons doel vandaag was leuke hair styles met vlechtjes te creeëren.

 
Sorry dat we zo lang niets online hebben gezet. Er kwamen dingen tussen, hadden geen tijd om iets uit te werken of andere privé redenen. We willen het natuurlijk zo snel mogelijk weer oppakken en weer gaan bloggen.
Maar nu is het vakantie en hebben we weer iets meet mogelijkheid om dingetjes te posten. We hebben best wel wat ideetjes die we nu mooi kunnen uitwerken. Maar als nog... Sorry voor iedereen die zo lang heeft zitten wachten :$

Xxx- Daniëlle en Marleen
 
Hooi iedereen,

Even tussendoor: We hebben een filmpje voor jullie. Nou ja, meer een voorstelling met allemaal foto's van het begin van onze vriendschap, tot aan nu. Gisteren gingen we een beetje foto's kijken en het leek ons wel leuk om alles op volgorde te zetten en daar een filmpje van de maken, muziek eronder enzo. Sommige foto's zijn heel raar, dat laat dan weer onze gestoorde kant zien. Daarnaast is de kwaliteit ook niet altijd even geweldig, sorry :$ 
Zo heel lang zijn we nog geen vriendinnen, of in ieder geval nog geen beste vriendinnen, dat is pas een jaar zo. De oudste en de eerste foto's die je ziet zijn dus ongeveer een jaar oud. Ookal is dat niet veel, toch zijn we wel wat veranderd, qua uiterlijk, maar ook qua foto's. 
Genoeg informatie en beschrijving, hihi..

Liefs, 
Daniëlle en Marleen
 
Hoi iedereen,

Mijn vader maakt foto's, ik maak foto's, Daniëlle maakt foto's... Maar mijn kleine zusje ook! Ze maakt foto's, maar vindt het ook geweldig om als een soort model fotoshoots te houden. Ze heet Anne en is acht jaar. Dit vond ze vroeger al leuk en nu nog steeds. En afgelopen keer hield ik samen met Daniëlle en Anne een fotoshoot. Super gezellig en leuk, Daniëlle maakte foto's van Anne, maar ook een paar van mij...

 
Hey iedereen,

Vandaag, na een korte stop omdat ik even niets wist om te posten of er nog geen foto's enzo van heb, heb ik een personal ABC voor jullie. Het hele alfabet met per letter een woord waar ik als eerste aan moet denken of wat heel belangrijk voor me is.

 
Eindelijk, het is weekend! De eerste schoolweek na de vakantie is voorbij, kan ik even op adem komen en dan volgende week weer proefwerkweek... -zucht- Maar nu nog eventjes wat ontspanning, wat computeren en in mijn geval: op Weheartit plaatjes kijken en ''hearten''... De plaatjes die ik 'heart' passen bij mij, die een speciale betekenis voor me hebben of die ik gewoon leuk vind. Hieronder laat ik wat van die plaatjes zien. Veel kijk plezier!

 
Heey iedereen,,

Ik heb al een tijdje niets geupload. I'm sorry, ik had geen tijd i.v.m school. Maar vandaag eindelijk weer. Ik vond op een site (weet niet meer welke :$) een tutorial om je haar snel te krullen d.m.v een stijltang. En dat heb ik dus uitgeprobeerd. 
Foto
Mijn haar normaal, zonder krullen.

 
Hoii iedereen,

Vandaag weer een dag school achter de rug. Echt vermoeiend, school, proefwerken en huiswerk. Gelukkig heb ik dat nu even niet. Huiswerk is af en voor morgen hoef ik niets te leren! Dus had ik tijd om iets online te zetten hihi..
En ik besloot een soort 'Earring Stash' te doen. Zelf ben ik echt helemaal weg van oorbellen. Ik heb er best wel veel, maar ik laat jullie alleen mijn favorieten zien.

 
Heeyy Iedereen,

De titel zegt het al, wij gaan vandaag de tag doen: 
Get to know me better, maar in ons geval: Get to know us better!