Infinity Blog
 
Foto
Hier is hij dan. Mijn eerste shoplog. We zijn vandaag weze shoppen in zevenaar en ik heb best een boel gekocht, zeker als je kijkt naar mijn budget haha. Om te beginnen zijn we naar de Action gegaan, daar heb ik deze nagellak gehaald voor €1,44. Er zit een witte base coat in, een roze crack en een gewone blanke nagellak als top coat. Ik vind deze nagellak altijd wel fijn, want hij is best goedkoop en hij blijft bij mij net zo lang zitten als alle duurdere merken.

Foto
Ik heb ook nog nieuwe lipgloss van de Action met meerdere kleuren. Dat vind ik makkelijk omdat ik op school liever niet al te felle kleuren draag, terwijl het wel leuk is om een lekker opvallend kleurtje te hebben als je bijvoorbeeld een feestje hebt of nu met de kerstdagen. Aan de binnenkant zit een spiegeltje en er zit ook een klein kwastje bij.
Deze kostte trouwens €0,99

Foto
En bij lipgloss hoort natuurlijk ook oogschaduw! Deze palet heb ik gekocht bij de Intertoys voor €3,99. Er zitten zowel lichte zomer kleuren in als wat donkerdere kleuren voor de winter. Zelf gebruik ik vaak bruin, omdat dat natuurlijk lijkt en bij veel verschillende soorten kleding staat.

Foto
Ik was hier al een poosje naar opzoek. Een palet om smokey eyes te maken. Waarschijnlijk komt hiervan binnen een paar dagen een tutorial op de site te staan. Deze palet ook weer gekocht bij de Action voor €0,75 dus dat valt erg mee

Foto
Hier één van mijn favoriete maskertjes. Dit is de Milk en Honing variant van het merk ONYX voor de normale en droge huid. Ik vind dit masker fijn, omdat ik vaak een droge huid heb en na een maskertje voelt hij weer helemaal zacht. Zelf heb ik een nogal gevoelige huid, dus daarom kijk ik ook vaak of ik geen allergische reactie krijg, want dat had ik vorige week door de shampoo van de aldi, die heet volgens mij biocura, daar kreeg ik hele rode vlekken van over mijn gezicht. Maar dat heb ik met dit masker niet, dus raad ik het ook aan voor mensen met een wat gevoeligere huid. Deze maskertjes kosten€0,82 bij de Action.

Foto
Om mijn make-up eraf te halen heb ik al een heleboel dingen geprobeerd. Watjes met olie of zeep, natte doekjes, pads. Maar ik ben het meest tevreden over deze doekjes van ONYX. Je moet ze nat maken, dan gaat het schuimen en kun je je gezicht schoonmaken. Het is zowel voor je dode huidcellen als voor het weghalen van je make-up. Overigens is hij ook pH-neutraal ook weer omdat ik hele gevoelige huid heb en ik niet goed tegen bijvoorbeeld de pads kan. Dertig stuks voor €0,99 bij de action.

Foto
Ik had ook een nieuwe foundation nodig, maar het probleem is dat ik er altijd heel slecht in ben om mijn eigen kleur te vinden. Dat komt ook een beetje omdat ik een vrij lichte huidskleur heb. Het is gelukkig wel eindelijk gelukt om mijn kleur (ongeveer) te vinden. Deze is van de Hema, ook weer voor alle huidtypes. kleur 01. €3,00

Foto
Ik ben nogal verslaaft aan parfum, vooral de lekkere fruit- en bloemengeurtjes. Deze is van het merk PLAY van de Action. Hij ruikt echt heel lekker je kunt het niet echt omschrijven maar het is wel lekker zoet. 
€1,49

Foto
En als laatste dit uber cute mobielhoesje/portemoneetje. Ik hou van alles met Amerika dus ik was er gelijk verlieft op. Er zitten 2 kleine vakjes in waar je bijvoorbeeld briefgeld in kan doen. Deze kostte €0,99 heel voorspelbaar ook weer bij de action. Je had ze btw ook nog in andere kleuren en patronen. 

Dit was wat ik vandaag heb gekocht in totaal ben ik €16,45 kwijt dus dat valt best nog mee.

Xxx-Daniëlle <3

 


01/01/2013 02:21

Heel erg handige informatie hier! Good job =D

Reply
lyw @ gsm
03/01/2013 01:43

owh handig!

ik heb die doekjes ook maar ik wist niet dat je er water op moest doen! nu snap ik het ;)
ik dacht namelijk dat ze uitgedroogd waren ofzo

Reply
16/01/2013 11:07

Wauw! Dat tasje is echt super leuk!! En ook nog eens lekker goedkoop
Lang leve de Action ;)

xMaaike

ReplyLeave a Reply.